Svar på två kommentarer

Jasmine: Hej! din blogg är bäst bara så du vet! :)
sen har jag en massa frågor om när du åkte till england i dom där 3 månaderna :)
hur mycket kostade det för själva resan? alltså typ mat och boende? betalade ni det själva, eller betalade skolan?
och hur mycket pengar tog du med dig själv, typ till shopping och sånt?
Och sen såg jag typ i inläggen från då (stalker) att ni brukade gå till gymmet där, duktigt :>, men blev inte det typ ganska dyrt då? konstig fråga, haha, men liksom köpte ni gymkort och grejer?
och sen när du åkte på den där språkresan till kalifornien (såg det på din bloggsvar c:), hur mycket kostade den totalt? och liksom hur mycket behövde du ha med dig för att handla själv?
tror att det var alla mina frågor, haha, vet att frågorna bara var pengamässiga (säger man så?), men du hade liksom svarat på frågor om upplevelsen osv. så blir ju bara onödigt att fråga igen :)
men jag vill jättegärna åka på språkresa, verkar ju sååå kul! och gärna läsa en sån utlandet linje på gymnasiet, verkar ju också otroligt roligt :)

Svar:
Hej! åh tack så jättemycket! :)
Egentligen är det skolan som betalade resan, men man måste betala 20,000kr för mat och boende som går direkt till värdfamiljen tror jag (ca 1000kr i veckan dårå). Däremot har jag hört att det inte är säkert att skolan jag går på, Nacka Gymnasium, får ha kvar sin Utland linje så länge till eftersom man inte får ta betalt för skolgrejer enligt skollagen typ.
Kommer inte ihåg riktigt hur mycket pengar jag hade med mig, men tror jag hade 3000kr på kortet när jag åkte, sen fick man ju studiebidraget när man var där. Då hade jag även fått matbidraget från skolan på någonting runt 2000kr, eftersom man fick köpa lunch själv.
Haha yes jag och Cissi gymmade! Vi hittade ett gym där man behövde betala typ 500kr (kommer inte ihåg några exakta summor) så fick man gymma en månad, sen efter det kostade det 20pund i månaden :)
Språkresan till Cali kostade 28,000kr om jag inte minns fel, se kostade tillvalet (helgen i LA, så jävla värt) 5000kr. Haha det var ju två år sen så jag kommer inte ihåg exakt men jag tror jag spenderade minst ett par fyra fem tusen där :)
Jaa det är jätteroligt att vara på språkresa! Bor du i Stockholmsområdet? Då kan du ju söka Utland på Nacka, ingen annan skola har den inriktningen :) Jag har en kategori med frågor och svar (och de flesta frågorna handlar om resorna) som du kan kolla in om du undrar något mer, eller bara ställa fler frågor såklart :) Kram!!Jasmine: vet att inlägget är skrivet för typ ett år sen, haha, men vart är skorna köpta? :)
Svar: Dom är från Din Sko, köpta förra sommaren! :)

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh tack så jättemycket för alla svaren! :) Och nä, jag bor i Göteborg D: skitsynd!

2012-07-04 @ 19:10:33
URL: http://camerabrain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback