fyra böcker jag vill läsa

Kapitulera omedelbart eller dö - Sanne Näsling
Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag - Sara Ohlsson
Tänk om det där är jag - Johanna Lindbäck
Himlen börjar här - Jandy Nelson
 

Någon som läst någon av dessa? Tyckte ni dom var bra?

Kommentarer
Postat av: Anonym

kapitulera omedelbart eller dö är nog en av de bästa böckerna jag har läst. den är så underligt bra och fint skriven, rekomenderar den starkt!! vet inte om alla tycker så starkt om boken men jag tyckte att den var väldigt speciell och att huvudpersonen dag drömde om håkan gjorde den bara ännu bättre ;-) x

Svar: Åh underbart, måste verkligen läsa den!! haha åh, Håkan alltså <3 :) xx
explosioner.webblogg.se

2012-08-22 @ 15:58:35
Postat av: Anonym

Jag har läst jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag, det var grymt underhållande! Läste ut den på 2-3 dagar! :) väldigt bra bok! :) läsvärd men ingen som man läser om och om igen :)

Svar: Okej, tack så mycket!! undrade lite om den för jag har inte hört något om den (till skillnad från t.ex. kapitulera omedelbart eller dö). får se om jag läser den eller inte! :)
explosioner.webblogg.se

2012-09-04 @ 13:24:50
Postat av: alice

hej! har läst tre av dessa böcker och måste säga att Himlen Börjar Här - Jandy Nelson är nog min absoluta favoritbok!! Helt sjukt bra verkligen. den är dock brutalt sorglig, bered dig på att gråta en del öhöhööö. jo men asså kärleken som beskrivs i den boken....obeskrivligt bra alltså, personbeskrivningen på Joe Fontaine... HAHA nej ska avsluta den här kommentaren men aja rekommenderar denna starkt!

Svar: heej! jo jag har hört att den ska vara bra!! åh, men sorgliga böcker är ju dom som borrar sig djupt in i hjärtat och stannar kvar där ett bra tag!! mamma skulle köpt den till mig på cdon men den fanns inte på pocket så hon tyckte den var för dyr.. men ska nog leta efter den på biblioteket imorgon!! :D
explosioner.webblogg.se

2012-09-19 @ 18:48:41
URL: http://omgalice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback