pyssel

Idag har jag ägnat mig åt garderobsrensning och när jag hittade tre skjortor jag aldrig använder fick jag en idé: ärmlösa skjortor får de bli! Klippte av ärmarna och gick ner till symaskinen (måste ju fålla, annars blir det fransigt) och taa daa!

Kommentarer
Postat av: Michelle

åh vad snygga dom blev!! innan jag läste texten tänkte jag fråga vart du köpt dom, haha ;)

Svar: hihi tack!! haha ja det är ju lite svårt att köpa likadana, skjortorna är minst ett år gamla ;)
explosioner.webblogg.se

2012-08-03 @ 22:39:47
URL: http://mwsplace.blogg.se
Postat av: Reinhild

åååh gud så snygga, vart har du köpt den blåa skjortan och hur mkt kostade den, vill oxå gör så :))

Din blogg är grym och fortsätt med det du gör. Du är du, du är BÄST. KRAM ♥

Svar: taaackar! :) du menar den längst upp? den köpte jag på forever21 i san francisco, men det var sommaren 2010 så den kan bli lite svår att få tag på! :( tack så jättemycket, gud vad du är gullig! jag kan bara säga en sak: mina läsare är BÄST!! tusen kramar <3<3
explosioner.webblogg.se

2012-08-07 @ 19:41:15
URL: http://reinhilds.blogg.se
Postat av: karolin

hej du!
Jag har läst din blogg ett tag så jag vet att du var på språkresa för nått år sen och jag funderar själv på att åka på en sommar 2013:) Vilket företag åkte du med? Jag har hört att man kan bo på både hotell, campus eller i värdfamilj, och jag undrar om det var några som bodde på hotell/campus i din grupp och om de isåfall fick bättre sammanhållning än de som bodde i familj? Skulle vara jättekul om du svarade:) hoppas du har en fortsatt bra sommar!:)

Svar: hejsan!jag åkte med EF! nää när man bokar resa är det dom som bor i värdfamilj som hamnar i en grupp, dom som väljer campus antar jag är i samma grupp också och hotell vet jag ingenting om :) (kan man bo på hotell? :o) t.ex.: jag valde ett visst datum, värdfamilj och att jag ville till kalifornien. Några få veckor innan resan fick jag veta om min värdfamilj och att våran grupp skulle bo i sonoma, 40 minuter från san francisco. jag tror att dom som valde värdfamilj och ett annat datum hamnade i en annan del av CA, typ närmre LA! campus tror jag alla hamnar på samma, det i long beach, oavsett vilket datum man väljer, men somsagt vet jag inte så mycket om campus eftersom jag bodde i värdfamilj :)
på min gamla blogg (matildakjellgren.blogg.se) finns inläggen från språkresan och sen i min kategori "frågor och svar" på den här bloggen har jag svarat på en massa frågor om språkresan, så om där kanske du hittar svar på något annat du undrar, annars kan du alltid fråga mig igen :) detsamma! :)
explosioner.webblogg.se

2012-08-09 @ 19:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback