I'll follow the sun

Här satt jag i min ensamhet och lyssnade på The Beatles och var tvungen att sätta på mig min Abbey Road t-shirt! Är snart klar med packningen inför P&L imorgon och ska åka iväg och bowla ikväll.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hej! din blogg är bäst bara så du vet! :)

sen har jag en massa frågor om när du åkte till england i dom där 3 månaderna :)hur mycket kostade det för själva resan? alltså typ mat och boende? betalade ni det själva, eller betalade skolan?

och hur mycket pengar tog du med dig själv, typ till shopping och sånt?Och sen såg jag typ i inläggen från då (stalker) att ni brukade gå till gymmet där, duktigt :>, men blev inte det typ ganska dyrt då? konstig fråga, haha, men liksom köpte ni gymkort och grejer?och sen när du åkte på den där språkresan till kalifornien (såg det på din bloggsvar c:), hur mycket kostade den totalt? och liksom hur mycket behövde du ha med dig för att handla själv?tror att det var alla mina frågor, haha, vet att frågorna bara var pengamässiga (säger man så?), men du hade liksom svarat på frågor om upplevelsen osv. så blir ju bara onödigt att fråga igen :) men jag vill jättegärna åka på språkresa, verkar ju sååå kul! och gärna läsa en sån utlandet linje på gymnasiet, verkar ju också otroligt roligt :)

2012-06-26 @ 22:27:31
URL: http://camerabrain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback