Hejdå!

Nu flyttar jag och jag hoppas att ni följer med! nya bloggen.

19 oktober 2012

Funderar på att lämna den här bloggen, typ skapa en ny på devote.. Eller vad ska jag med en blogg med nuförtiden egentligen, skriver ju nästan aldrig något. Idag har jag iallafall haft svenskaprov på upplysningen, läst Igelkottens elegans av Muriel Barbery, druckit te, tränat, sträckläst ut min nya Gardellbok, Jenny, och ja, nu sitter jag här framför laptopen som jag knappt använder längre.
 
Om jag flyttar eller säger hej då blir ni de första som får veta, jag lovar!

15 oktober 2012

Har inte bloggat på år och dar och vet inte riktigt varför. Läser en massa Gardell, myser med Frej framför Beatlesdokumentärer, äter, sover, tränar, pluggar, spelar gitarr, dricker te med Patrik, läser lite mer Gardell, går på skrivarkurs på Kulturhuset som är en utav höjdpunkterna på veckan, lyssnar på All Time Lows nya skiva och pluggar och läser lite till.. Jag gillar oktober.

I don't wanna say goodnight

Lyssnar på All Time Low's nya skiva och borde verkligen gå och lägga mig.. Det är evigheter sedan jag var uppe till två sist. Jag är nog lite av en pensionär nuförtiden, vaknar och går och lägger mig tidigt. Don't Panic är iallafall riktigt bra, Alexs röst är helt gudomlig som vanligt. Funderar på att börja läsa min nya Ernest Hemingway bok, godnatt folket!

5 oktober 2012

Har precis scannat in de allra underbaraste sidorna i Alice's Adventures in Wonderland. Nu har jag kommit till andra delen, Through the Looking-glass. Idag har vi haft spexfoto och varit lilamålade i ansiktet, vi skulle likna en vindruvsklase och hade en massa lila ballonger och en skylt med texten "Bästa klasen". Haha.. Men nu hinner jag inte blogga mer, ska åka och träna!

4 oktober 2012

Jag älskar hösten! Det är mysigt med mörker och småregn. Hösten är ett mellanting, varken för varm eller för kall, och det tycker jag är helt perfekt. Idag har jag varit på skrivarkurs i kulturhuset och det var helt underbart. Fick sitta och skriva tills nacken värkte av att sitta hukad över skrivboken och handen gjorde ont av skrivkramp.
Kanske, kanske, kanske publicerar en text jag skrev.. är stolt över mig själv som vågade läsa upp den, har aldrig någonsin låtit någon annan läsa vad jag skrivit..