29 september 2012

Idag har jag en randig tröja på mig och inte så många bilder att lägga upp. Njuter av helgen och att inte ha något plugg, ekonomiprovet vart inställt och det gjorde min helg. Har precis tränat och ska nu till farmor och sen fina Frej.
Är mer aktiv på instagram nuförtiden, där jag heter tildakjellgren.

26 september 2012

Är både lycklig och totalt olycklig just nu. Jag har en hemskt förvirrande samhällskunskapsuppgift som ska vara inskickad imorgon och stressade ihjäl mig igår över religionsprovet imorse. Men hade ändå en fin kväll med Frej igår, våran sex månaders dag. Ett halvt år. Wow.
 
Nu blev jag glad för jag ska få beställa två böcker, Himlen börjar här av Jandy Nelson och Den gamle och havet av Ernest Hemingway. Idag läste ut Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag och den var riktigt härlig. Ikväll ska jag nog börja på Everything is illuminated av Jonathan Safran Foer tror jag. 

24 september 2012

Har haft fotografisk bild idag igen och fotat porträtt med reflexskärm och såndär blixt skolfotograferna använder. Lyckades se halvt normal ut på dessa två bilder, men jag ser lite ut som en såndär tant som lever ensam med tolv katter med tanke på hårstråna på min tröja..
Nu har jag massa plugg att fixa. Lånade också en ny bok på biblioteket igår, "Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag", så vill egentligen bara ligga och sträckläsa.

Somewhere in Neverland

Det blir ganska många bilder när man varit frånvarande från bloggen i en vecka.. Den här helgen har iallafall gått fort. För fort. I fredags var jag med min storasyster och lilla Michelle, första gången jag var i nya lägenheten. Himla fin var den.
Igår var jag med Frej, fikade på Götgatan och så. Saknar honom, jag har så mycket skolarbete just nu att jag knappt hinner ses.
Annars har jag suttit med mitt turismarbete i timmar i sträck. Och läst ut en Gardellbok. Och pimpat en skrivbok lite. Ni som läst The Great Gatsby förstår. (Och nej, jag hade inga fler små T:n. Så det fick bli ett litet.)

18 september 2012


Sitter i skolan igen och har fotografisk bild. Dessa bilder knäppte vi idag och har temat rand..


Happiness

Karolin: Du skulle du kunna ta en närbild på postern med rosor? Skit fin jue!
 Svar: Absolut! Den har jag gjort själv, tog ett papper från Panduro och ett gammal uppgift från engelskan i ettan (ettan i gymnasiet alltså). Det stod olika saker som gör en lycklig som vi skulle diskutera, blev så glad av pappret att jag sparade det och klippte ut mina favoriter.
 

16 september 2012Igår hade Jenny tjejmiddag och vi gjorde egen sushi, vilket jag tyckte var otroligt roligt eftersom jag aldrig gjort det förut, och vi hade jättemysigt.
Just nu sitter jag och skriver en krönika till svenskan, eftersom vi ska ha nationella provet i b-kursen nu i höst så får vi öva på gamla prov och det är ganska så jättetråkigt, gillar inte att ha så mycket ramar att hålla mig inom när det gäller skrivandet. Vildskrift som Cimon skriver om, det är vad jag föredrar! Kanske lägger jag upp min text här sen.. får se om jag tycker den är så pass bra..
Nu ska jag göra lunch, jag och mina syskon är ensamma hemma och jag är den enda med både kompetens och ork nog att slänga ihop en pastasallad.

dagens

Ser lite rädd ut på bilden, men jag lovar att så är inte fallet..

searching for something of substance

Lyssnar på denna fina låt, längtar till nionde oktober och vet inte riktigt vad jag ska blogga om..

11 september

Sitter i skolan och har fotografisk bild, vi har precis fotat porträtt och det blev en liten outfitbild också. En sådär typisk tittarnerimarkenoutfitbild. Jaja, det får duga :)

9 september 2012
Har varit på loppis idag med mamma, pappa och syster. Kom hem med en massa fina kläder och en bok. Makeupstore sminket och klänningen på sista bilden köpte jag igår när mamma och jag var och skulle köpa rött garn till en halsduk jag ska sticka. Det är så himla skönt att lämna huset, är fortfarande förkyld men känner mig mycket bättre nu. Ikväll ska jag till min fina som jag har saknat satt det gör ont och imorgon är det tillbaka till skolan som gäller.

våldsam övertygelse kräver våldsamma metoder

"Lovely?
 
Ja
 
Jag undrar om du kan förklara vad tid är?
 
Visst, älskling. TIDEN ÄR EN PERVERSION. En av de finaste sorterna.
 
Varför då?
 
Det går inte att tänka på tiden utan att tänka på döden. Och det går inte att tänka på döden utan att tänka på livet. It's a sick package deal.
 
Som att det inte går att vara påklädd utan att ha en naken kropp under kläderna.
 
Ja! Döden är kroppen och livet är klänningen. I am very fond of life, but I obviously adore death..
 
De flesta är rädda för döden.
 
Ja, de är automatiskt rädda för livet. Det är fullständigt normalt.
 
Vi är inte helt normala.
 
Nej, vi är mer som två pervon."
 

Sanne Näsling - Kapitulera omedelbart eller dö. Genialt. Älskade den. Nåja, nu är jag trött. Har precis stickat klart en halsduk jag började på för fyra år sedan. Den är lila och jag gillar inte ens lila längre. Är fortfarande sjuk och har jätteont i halsen. Nu ska jag lägga mig och läsa Den Store Gatsby. Godnatt.

5 september 2012

Sitter på sängen i mitt rum som det knappt finns något syre kvar i och lyssnar på Kate Nash och känner mig helt död i hela ansiktet. Ja, död i ansiktet. Näsan är täppt och halsen gör ont, har fått ett fult sår efter en spricka i mungipan och som en bonus kliar det i gommen. Ja, så jag sitter här på sängen och tänkte att jag var tvungen att informera er om detta.
Kan även informera er om att jag haft tre lektioner idag men dom har känts som åtta år långa och att jag har druckit fyra koppar te och läst ut två böcker när jag kom hem från skolan. Frukost på Tiffanys och Kapitulera Omedelbart eller dö. Båda var väldigt korta. och väldigt bra. Här får ni några fina bilder jag hittade på min dator.
 
we dance 'til we get it right

Mitt senaste obsession är nog Erik Hassles skiva We Dance. Så himla bra! Idag har jag också läst ut Extremely Loud and Incredibly Close, underbarare bok får man leta efter. Nej nu måste jag skynda mig, ska till nacka forum och sen till Frej. Ha en bra lördag allihopa!