24 september 2012

Har haft fotografisk bild idag igen och fotat porträtt med reflexskärm och såndär blixt skolfotograferna använder. Lyckades se halvt normal ut på dessa två bilder, men jag ser lite ut som en såndär tant som lever ensam med tolv katter med tanke på hårstråna på min tröja..
Nu har jag massa plugg att fixa. Lånade också en ny bok på biblioteket igår, "Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag", så vill egentligen bara ligga och sträckläsa.

Kommentarer
Postat av: smilla

Fina bilder! Den boken är grym, verkligen. Och tack tack tack förresten, för att du fick mig att börja läsa Harry Potter, haha (hade inte gjort det om jag inte läst hur bra de var här tror jag!) Det bästa jag någonsin gjort, hihi :))

Svar: Taack! jaa, har läst ut den nu och den var underbar :) Åååh vad glaad jag bliir, det är verkligen det bästa jag någonsin gjort!! har du kommit långt? eller alltså, vilken bok är du på nu? i böckerna kommer man så mycket djupare in i handlingen och får så mycket mer detaljer, och när man har läst klart sista boken är man helt amazed över hur fantastisk hela historien om harry egentligen är! :)
explosioner.webblogg.se

2012-09-24 @ 19:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback